Thursday, May 24, 2012

atototo. ;D

Assalamualaikum. hyee. 1 memang lama giler tak mengupdte blog nih kan. bukan hapee. penyakit y berkurun lama bersarang kat diri aku nihhh actve pulakk. haha. iaitu MALAS ! yeaaah. hahaha.hmm. seminggu aku tak de kat uma nih. sebab ape? sebab nye aku berjalan ke JB n KL . whooa. bestt kan ? bestt gilee! nak nak jumpe SQ tersyang.. jangan sala anggap okayy. SQ nih bukan lah buah hati  or boyfiee aku. SQ means SQUAD. kawan kawan rapat aku dekat Mersing. cett. siap ade nme lagii kann. haha. peduli apee. hmm. act, aku gerak ke JB awal 2 hari than fatin. sbb nye aku balik saing syafiq. *not my BF . but, sepupu aku ye. :) aku tdoo uma dye 3 hari 2 malam. dtg hari jumaat . balik ari ahd. tpi ahd tuhh. tak balik uma agii. tdoo uma faa pulak. di situu lahh bermulenye perjalanan meronggeng ku. HAHA. okayy .malass nk cte pnjg2. lagi ponn. da lame da. da seminggu dah kat umaa. :P hmm. tak lame lagii. aku da nk masok uitm. tapii. satu ape pon aku tak kemas. barng pon tak beli lagii. Ish. terokk nyeee kauu nih. haha. lek laa. seminggu lagi. hewhew. ;D semalam aku p medical checkup, kene amek darah. somethng happend. but it's still have'nt clear at all. :/ aku harap sgtt. aku takk kene.. :( prayy for me okayy. :) aku akan dftr masokk uitm 2 JUN 2012. ituu bermakna seminggu saja lagi enn. terasa sedeyy pon ade jugak. excited sudahh semestinye. tapii. hmm. TV katt uma ! sobsob. haha. tv y aku kesahh kan. haha. act, bile semalam SQ ramai gtaw dpt flyy. aku gmbire. but. dlm masa y sama aku sedeyy. n aku tak tahuu mcm mana nk descrbe sedeyy aku tuhh. :) pape pon, thanx too din. ur words make feel better. :) terima kasih. :) hmm. nk update blog nih. tapii. tak tahu ap nk buat. ahaha. k la, smpi sini jea. nk crikk laguu for yhis blog. :D ! daa.


quote from me today :

how you learn,
 but no attempt 
 will not succeed as well

No comments:

Post a Comment